• English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
Menu
Forno Italia
Menu
Forno Italia
0 items / 0,00 zł
Powiększ
Strona główna Akcesoria Łopaty do pizzy i stojaki Łopaty do obracania Pizzy
Stojaki na łopaty
Wróć
Kamień do pizzy z mini-łopatą

Łopaty do obracania Pizzy

Specjalistyczne łopaty do obracania pizzy marki Gi-metal to akcesoria przygotowane z myślą o profesjonalnym wyposażeniu pizzerii. Umożliwiają swobodne obracanie pizzy, a charakterystyczna budowa pozwala usunąć nadmiar mąki przed włożeniem do pieca. Włoska firma produkuje modele z serii takich jak między innymi: Carbon Line, Golden Line, Azzurra Line czy Neapolitan Line.

Łopaty do obracania pizzy Gi-metal są wykonane z różnych materiałów od stali nierdzewnej po aluminium. Wszystkie modele – dzięki zastosowanym materiałom oraz naniesieniu powłok ochronnych – odznaczają się odpornością na bardzo wysokie temperatury. Ponadto wykazują wytrzymałość na korozję, zadrapania i ścieranie.

Wszystkie modele odznaczają się małym ciężarem, co stanowi ogromny atut. Lekkość ułatwia pracę mistrzom, którzy mogą sprawniej manewrować podczas wypiekania. Ponadto wyróżniamy modele pełne oraz perforowane. Te akcesoria dostępne są w różnych kształtach oraz wymiarach, dzięki czemu znajdują zastosowanie przy przygotowaniu różnych rodzajów pizzy. Marka Gi-Metal przygotowuje także specjalne modele dla pizzeri, które pracują w stylu neapolitańskim.

Dostępne w ofercie Forno Italia produkty to:

  • Łopaty do obracania pizzy o średnicach 17cm, 20cm i długościach 120cm, 180cm oraz 200cm
Porównaj
Udostępnij:
logo-fnew-whtite
  • Ul. Kościelna 12/14, 60-536 Poznań
  • Szkolenia: +48 885 101 121
  • Piece: +48 661 181 865
Realizacje
  • szczotka_do_czyszczenia_pieca_do_pizzy-250x167
    Jak czyścić i dbać o piec opalany drewnem
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
  • Horno-de-leña-o-Gas-Profesional-Pizza-233312898_1-300x200
    Szkoła robienia pizzy – zostań pizzaiolo!
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
Piece i akcesoria
  • Marana
  • Valoriani
  • Piece do pizzy opalane drewnem
  • Piece i montaże
Szkoła
  • Szkoła pizzy
  • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
Informacje
  • Kontakt
  • Blog
ARTSO.pl projekt strony www
Zamknij
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
  • Logowanie