• English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
Menu
Forno Italia
Menu
Forno Italia
0 items / 0,00 zł
Powiększ
Strona główna Piece Valoriani Valoriani - piece domowe Piece z serii TOP
Piec Valoriani
Wróć
Piece z serii FVR

Piece z serii TOP

Rodzinne piece z serii TOP powstały z ewolucji tradycyjnych pieców FVR i reprezentują innowacyjne rozwiązania oparte na dwudziestoletnim doświadczeniu Silvio Valoriani.
Seria TOP posiada eleganckie, wytworne drzwi zrobione z ognioodpornego szkła ceramicznego z wygrawerowanym logo „Valiorani”

Porównaj
Udostępnij:
  • Opis
Opis

Piece z serii TOP dostępne są w 2 rozmiarach i składają się z:
– białej lub czerwonej ogniotrwałej kuchennej podłogi o grubości 5 cm;
– elementów ogniotrwałych, które zamykają piec od góry;
– ceramicznych ogniotrwałych drzwi obrotowych z termometrem;
– akcesoriów potrzebnych do wykończenia pieca.

Rozmiar piece
Wymiary wewnętrzne [cm]: 40×60
Masa całkowita [kg]: 180
Średnica komina (Ø) [cm]: 12
Ilość pieczonych pizzy (Ø 28/30cm): 1

Podobne produkty

Czytaj dalej

Valoriani Baby

Czytaj dalej

Piec Valoriani

Czytaj dalej

Piece z serii FVR

logo-fnew-whtite
  • Ul. Kościelna 12/14, 60-536 Poznań
  • Szkolenia: +48 885 101 121
  • Piece: +48 661 181 865
Realizacje
  • szczotka_do_czyszczenia_pieca_do_pizzy-250x167
    Jak czyścić i dbać o piec opalany drewnem
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
  • Horno-de-leña-o-Gas-Profesional-Pizza-233312898_1-300x200
    Szkoła robienia pizzy – zostań pizzaiolo!
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
Piece i akcesoria
  • Marana
  • Valoriani
  • Piece do pizzy opalane drewnem
  • Piece i montaże
Szkoła
  • Szkoła pizzy
  • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
Informacje
  • Kontakt
  • Blog
ARTSO.pl projekt strony www
Zamknij
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
  • Logowanie