Forno Italia
Logowanie
LogowanieZałóż konto

Zapomniałeś hasła?
0 items / 0,00 zł
Menu
Forno Italia
0 items / 0,00 zł
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
Powiększ
Strona główna Akcesoria Miksery i maszyny do ciasta Mikser spiralny model Tauro
Noże do ciasta, szpatułki
Wróć
Maszyna do rozciągania ciasta model Sprizza

Mikser spiralny model Tauro

Na doskonały smak pizzy składają się nie tylko odpowiednie warunki jej wypiekania w przystosowanym do tego celu piecu, ale w dużej mierze także ciasto. Dobrze przygotowaną masę zapewni wydajny mikser spiralny w modelu Tauro marki Sigma. To włoskie przedsiębiorstwo z ponad 40-letnią tradycją w zakresie produkcji urządzeń do wyrobu różnego rodzaju ciast – od tych makaronowych aż po te dedykowane do pizzy.

W mikserze spiralnym Sigma Tauro wszystkie elementy, które mają kontakt z ciastem wykonane są ze stali nierdzewnej. Materiał ten nie wpływa na zmianę smaku, zapachu ani innych właściwości produktów spożywczych. Ponadto stal nierdzewna jest mocnym, solidnym materiałem, który nie ulegnie odkształceniu przy dużych oporach, jakie mogą pojawić się przy wyrabianiu ciasta na pizzę o odpowiedniej gęstości. Istotne znaczenie ma przy tym konstrukcja miksera – charakterystyczny kształt spirali, a także optymalny stosunek jej średnicy do misy pozwalają przygotować idealny spód do włoskiego specjału.

Porównaj
Udostępnij:
  • Opis
Opis

Zalety Sigma Tauro:

  • Panel sterujący jest prosty w obsłudze oraz funkcjonalny.
  • Jest bardziej niezawodny, ponieważ wszystkie ruchy kinematyczne włączają wstępne smarowanie łożyska. Pasy są nierozciągliwe. Nie wymaga konserwacji.
  • Przyciski i regulator czasowy na panelu sterującym są wodoszczelne
  • Posiada nową pokrywę górną z łatwymi w użyciu elementami kontrolnymi.
  • Stal nierdzewna AISI 204
  • Miska z dobrze zaokrąglonym dnem nie pozawala na zaleganie mąki.
logo-fnew-whtite
  • Ul. Kościelna 12/14, 60-536 Poznań
  • Szkolenia: +48 885 101 121
  • Piece: +48 661 181 865
Realizacje
  • szczotka_do_czyszczenia_pieca_do_pizzy-250x167
    Jak czyścić i dbać o piec opalany drewnem
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
  • Horno-de-leña-o-Gas-Profesional-Pizza-233312898_1-300x200
    Szkoła robienia pizzy – zostań pizzaiolo!
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
Piece i akcesoria
  • Marana
  • Valoriani
  • Piece do pizzy opalane drewnem
  • Piece i montaże
Szkoła
  • Szkoła pizzy
  • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
Informacje
  • Kontakt
  • Blog
ARTSO.pl projekt strony www
  • Menu
  • Kategorie
Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
  • Porównaj
  • Logowanie
Koszyk
zamknij
Zacznij pisać, by zobaczyć wpisy, których szukasz.