Piece do pizzy Valoriani - modele: drewno lub gaz

Profesjonalne piece do pizzy opalane drewnem lub gazem renomowanej firmy Valoriani to urządzenia, które powstały specjalnie z myślą o najlepszych pizzeriach. Dostępne są w wielu wariantach i różnych rozmiarach. Odznaczają się bardzo wysokim stopniem funkcjonalności – sprawdzą się doskonale jako piec chlebowy, upieką także warzywa i mięso. Jako piece do pizzy zapewnią idealnie przepieczone ciasto, zarówno od spodu, jak i z wierzchu.

Każdy zaproponowany przez nas piec do pizzy firmy Valoriani to idealne połączenie innowacyjnych technologii i tradycji. Bez względu na to czy wykorzystywane są jako piec chlebowy, do pizzy, czy do przygotowania innych potraw, zawsze gwarantują najwyższą jakość dań. Zapewnia to odpowiednia konstrukcja, utrzymująca idealną równowagę we wnętrzu. Ciepło rozchodzi się równomiernie, gwarantując przepieczenie się wszystkich warstw.

W naszej ofercie profesjonalni kucharze znajdą piec opalany drewnem lub z palnikiem gazowym o długiej żywotności. Z uwagi na staranne wykonanie oraz wykorzystanie wysokiej klasy materiałów konstrukcja doskonale spełnia swoje funkcje, a zarazem wyróżnia się długą żywotnością. Produkty sygnowane nazwą Valoriani w wielu tradycyjnych pizzeriach, jak też innego rodzaju obiektach gastronomicznych długie lata służą kolejnym pokoleniom kucharzy. Zapewniają zawsze ten sam, niezmienny standard, oraz ten sam efekt przy przygotowaniu potraw. Stanowią duszę miejsc, w których ważne jest prawdziwe gotowanie.

  • Piec Valoriani Rotating
    Piec Valoriani Rotating
    Wieloletnia, ciężka praca producenta Valoriani pozwoliła mu poszerzyć ofertę o swój pierwszy obrotowy piec do pizzy ROTATING 120. Jest on zasilany drewnem oraz gazem, zapewniając optymalne koszty eksploatacji, przy jednoczesnej bardzo wysokiej wydajności. Oprócz tego posiada praktyczne wymiary, wynoszące 130 x 202 centymetrów, mieszcząc się w dowolnym wybranym miejscu.
    Więcej »
  • Piec Valoriani VERACE
    Piec Valoriani VERACE
    VALORIANI VERACE – najwyższy model pieca dedykowany do wypieku Pizzy Neapolitańskiej. Posiada w swojej budowie opatentowany system R.H.S. ( Re-cycling Heating System ), który utrzymuje stabilną temperaturę w komorze pieca i dodatkowo podgrzewa jego podłogę. Jest budowany na kształt IGLOO ma frontowy parapet granitowy i stół metalowy, który jest jego oddzielnym elementem.
    Więcej »
  • Piec Vesuvio OT
    Piec Vesuvio OT
    VESUVIO OT - piec z serii IGLOO lecz posiada inny kształt wykończenia. Nasza firma buduje taki piec zamykając go metalowymi ścianami bocznymi, które tworzą niepowtarzalny kształt. Piec również posiada frontowy parapet granitowy i jest stawiany na metalowym stole, który jest jego oddzielnym elementem. Nie ma potrzeby budowania podstawy pod piec.
    Więcej »
  • Piec Vesuvio GR
    Piec Vesuvio GR
    VESUVIO GR – jest dedykowany do postawienia go na uprzednio wymurowanej podstawie. Charakteryzuje się jak jego poprzednicy wysoką termiką, która wpływa na jego znakomitą wydajność. Nasza firma buduje taki piec wykańczając go na kształt IGLOO lub ze ścianami bocznymi. Piec nie posiada frontowego parapetu. Na życzenie klienta możemy wyposażyć piec w stół ( metalową podstawę ), wówczas nie ma potrzeby budowania podestu pod piec ( Model GR Plus ).
    Więcej »
  • Piec Vesuvio IGLOO
    Piec Vesuvio IGLOO
    VESUVIO IGLOO – jeden z najwyższych modeli pieców profesjonalnych do pizzy. Charakteryzuje się wysoką termiką, która wpływa na jego znakomitą wydajność. Nasza firma buduje taki piec formując jego kształt na IGLOO. Piec posiada frontowy parapet granitowy i jest stawiany na metalowym stole, który jest jego oddzielnym elementem. Nie ma potrzeby budowania podstawy pod piec.
    Więcej »
Zakaz kopiowania materiałów bez zgody autora © 2016
Realizacja: IADU.pl