• English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
Menu
Forno Italia
Menu
Forno Italia
0 items / 0,00 zł
Powiększ
Strona główna Mąki / Sosy / Dodatki Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy Mąka typu 00 – Czerwona
Mąka typu 00 – Zielona
Wróć
Spolverina

Mąka typu 00 – Czerwona

Mąka z pszenicy miękkiej otrzymana z przemiału i przesiewu Północno Amerykańskiej i Kanadyjskiej nie kiełkującej pszenicy miękkiej, z których uboczne substancje i zanieczyszczenia zostały usunięte zgodnie z obowiązującym prawem. Mąka z wysoką zawartością białka, idealna do wypieków ciast z długim czasem wzrostu (18-21h).

Właściwości fizyczne i chemiczne:

Wilgotność: max 15,5%
Białko: min 14%
proch: type 00 max 0,55
mokry gluten: min 38%

Dostępne opakowania:
25 kg biało-czerwony worek

Porównaj
Udostępnij:
logo-fnew-whtite
  • Ul. Kościelna 12/14, 60-536 Poznań
  • Szkolenia: +48 885 101 121
  • Piece: +48 661 181 865
Realizacje
  • szczotka_do_czyszczenia_pieca_do_pizzy-250x167
    Jak czyścić i dbać o piec opalany drewnem
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
  • Horno-de-leña-o-Gas-Profesional-Pizza-233312898_1-300x200
    Szkoła robienia pizzy – zostań pizzaiolo!
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
Piece i akcesoria
  • Marana
  • Valoriani
  • Piece do pizzy opalane drewnem
  • Piece i montaże
Szkoła
  • Szkoła pizzy
  • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
Informacje
  • Kontakt
  • Blog
ARTSO.pl projekt strony www
Zamknij
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
  • Logowanie