• English
    • Deutsch
    • French
    • Requires WPML plugin
  • Country
    • United States (USD)
    • Deutschland (EUR)
    • Japan (JPY)
ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
  • Newsletter
  • Contact Us
  • FAQs
Menu
Forno Italia
Menu
Forno Italia
0 items / 0,00 zł
Powiększ
Strona główna Mąki / Sosy / Dodatki Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy Mąka Superiore 1kg
Mąka Classica 1 kg
Wróć
Sos Pecorino Romano

Mąka Superiore 1kg

Miękka mąka pszenna uzyskana z mielenia i przesiewania pszenicy, z których substancje obce i zanieczyszczenia zostały usunięte zgodnie z obowiązującym prawem (nr 580 z 04/07/67). Bardzo zrównoważona mąka, idealna dla średnich czasów wzrostu (8-13 godzin), nadaje się do codziennego użytku.

Właściwości fizykochemiczne:
Wilgotność max 15,5%
Białka: min 13%
Popiół: tipo 00 max 0,55
Glutenu mokrego: min 35%

Właściwości reologiczne:
Chopin Alweograf:
W 330 – Tolerancja: -10 / + 30
P / L 0,60 – Tolerancja: + -0,10

Brabender’a farinograficznych:
Wchłanianie min 57%
Stabilność min 13 ‚

Brabender’a Amylograph:
Amylogram 800/1200 u.a.

Opakowanie:
1 kg.

Porównaj
Udostępnij:
logo-fnew-whtite
  • Ul. Kościelna 12/14, 60-536 Poznań
  • Szkolenia: +48 885 101 121
  • Piece: +48 661 181 865
Realizacje
  • szczotka_do_czyszczenia_pieca_do_pizzy-250x167
    Jak czyścić i dbać o piec opalany drewnem
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
  • Horno-de-leña-o-Gas-Profesional-Pizza-233312898_1-300x200
    Szkoła robienia pizzy – zostań pizzaiolo!
    19 grudnia 2022 Brak komentarzy
Piece i akcesoria
  • Marana
  • Valoriani
  • Piece do pizzy opalane drewnem
  • Piece i montaże
Szkoła
  • Szkoła pizzy
  • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
Informacje
  • Kontakt
  • Blog
ARTSO.pl projekt strony www
Zamknij
  • Home
  • Piece Valoriani
  • Piece Marana
  • Akcesoria
    • Łopaty do pizzy i stojaki
    • Kuwety, noże i pozostałe
    • Miksery i maszyny do ciasta
    • Kartony na pizze z celulozy
  • Mąki / Sosy / Dodatki
    • Le 5 Stagioni – mąki i drożdże do pizzy
    • Greci – sosy i dodatki
  • Szkoła pizzy
    • Profesjonalny kurs Pizzaioli – 40h
    • Warsztaty dla amatorów Pizzy
  • Realizacje
    • Piece i montaże
    • Piece i montaże Marana
    • Piece i montaże Valoriani
    • Szkolenia i kursy Pizzaiolo
  • Poradnik
  • Kontakt
  • Logowanie