Kontakt
Ul. Kościelna 12/14, 60-536 PoznańPon. - Pt.
w godznach: 8:00 – 16:00
+48 885 101 121
Skontaktuj się z nami »
Miksery i maszyny do ciasta
- Mikser spiralny model TauroSigma Tauro to klasyczne miksery spiralne dla pizzerii oraz do mieszania małych ilości ciasta do chleba. Kształt zwojów, ich średnica w stosunku do miski dają wspaniałe rezultaty. Obecność wału centralnego zapewnia wysoką wydajność maszyny do zagniatania ciasta.Więcej »
- Maszyna do rozciągania ciasta model SprizzaMaszyna ta odtwarza sprawność manualną doświadczonego Pizzaiolo najbardziej jak to możliwe. Oryginalny, chroniony system walcowania ugniata ciasto taks samo jak zrobiłyby to ręce eksperta. Maszyna jest zaprojektowana tak, aby uzyskać zimne ciasto z takimi samymi krawędziami jakie uzyskałby zręczny pizzaiolo. Sprzęt ten jest praktyczny i bardzo łatwy w obsłudze, a kulki ciasta są zawsze idealnie rozciągnięte.Więcej »
- Maszyna do formowania kulek model SferaModel Sfera jest idealny do formowania każdego rodzaju ciasta o gramaturze od 30g do 1000g.Więcej »