Mąka Classica 1 kg

Nadaje się do codziennego użytku, produkcji tradycyjnej pizzy. Mąka pszenna z miękkiej pszenicy uzyskana z rozbijania i przesiewania krajowej pszenicy miękkiej, z których substancje obce i zanieczyszczenia zostały usunięte zgodnie z obowiązującym prawem (nr 580 z 04/07/67).

Właściwości fizykochemiczne:
Wilgotność max 15,5%
Białka: min 10%
Popiół: typ 00 max 0,55
Glutenu mokrego: min 26%

Właściwości reologiczne
Chopin Alweograf:
W 200 – Tolerancja: -10 / + 30
P / L 0,60 – Tolerancja: + -0,10

Brabender’a farinograficznych:
Wchłanianie min 53%
Stabilność min 3 ‚

Brabender’a Amylograph:
Amylogram 800/1200 u.a.

Opakowanie:
1 kg.

Zakaz kopiowania materiałów bez zgody autora © 2016
Realizacja: IADU.pl