Miksery i maszyny do ciasta

  • Mikser spiralny model Tauro
    Mikser spiralny model Tauro
    Sigma Tauro to klasyczne miksery spiralne dla pizzerii oraz do mieszania małych ilości ciasta do chleba. Kształt zwojów, ich średnica w stosunku do miski dają wspaniałe rezultaty. Obecność wału centralnego zapewnia wysoką wydajność maszyny do zagniatania ciasta.
    Więcej »
  • Maszyna do rozciągania ciasta model Sprizza
    Maszyna do rozciągania ciasta model Sprizza
    Maszyna ta odtwarza sprawność manualną doświadczonego Pizzaiolo najbardziej jak to możliwe. Oryginalny, chroniony system walcowania ugniata ciasto taks samo jak zrobiłyby to ręce eksperta. Maszyna jest zaprojektowana tak, aby uzyskać zimne ciasto z takimi samymi krawędziami jakie uzyskałby zręczny pizzaiolo. Sprzęt ten jest praktyczny i bardzo łatwy w obsłudze, a kulki ciasta są zawsze idealnie rozciągnięte.
    Więcej »
  • Maszyna do formowania kulek model Sfera
    Maszyna do formowania kulek model Sfera
    Model Sfera jest idealny do formowania każdego rodzaju ciasta o gramaturze od 30g do 1000g.
    Więcej »
Zakaz kopiowania materiałów bez zgody autora © 2016
Realizacja: IADU.pl